Room4-4, Eenheid 4, de Multifunctionele Bouw van Yichengdongli, Jiang'an-District Wuhan, China
Thuis

Hubei Healthcare Protective Products Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit beschikbare chirurgische toga's voor verkoop
Van goede kwaliteit beschikbare chirurgische toga's voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Ons workshopgebied is 2000 mu,

  Hubei Healthcare Protective Products Co., Ltd.


  De workshop van de grondstoffenproductie: Het materiaal van de de grondstoffenproductie van SBPP, het materiaal van de de grondstoffenproductie van SMS/SMMS, de productiemateriaal van de filtreerpapier grondstof.

   

  Verwerkingsworkshop: 70 volledig automatisch het verwarmen materiaal op hoge temperatuur, het kunstmatige elektronische naaien 50

   

  materiaal en 35 volledig automatisch maskermateriaal.

   

  Verpakkende workshop: vacuümmateriaal 12.

   

  Gebeëindigd pakhuis: 500 planken, 2 forklifts

   

  Hubei Healthcare Protective Products Co., Ltd.Hubei Healthcare Protective Products Co., Ltd.Hubei Healthcare Protective Products Co., Ltd.

   

   

    

 • OEM / ODM

  Wij hebben de dienst van de de overheidslijst van BRIC voor de overheid van de V.A.E verleend, en verantwoordelijk voor het vervoeren van producten aan de openbare ziekenhuizen in de landen van Arabië BRIC, met 15-10 verzendingen per maand.

   

  Bovendien als ons grootste marktaandeel, verlenen wij ook producten en de diensten voor de 36 openbare ziekenhuizen in de Verenigde Staten. Voor de grootste Gezondheidszorgverlener in de Verenigde Staten.

   

  Hoewel het Zuidamerikaanse marktaandeel niet groot is, heeft het onze eigen merkhb te verkopen GEZONDHEIDSZORG gebruikt.

   

   

  Het is een groot genoegen aan stevig uw verdelers, agenten of gasten met hun eigen merken. Wij kunnen allerlei producten van OEM en OBM verstrekken.

   

  Hubei Healthcare Protective Products Co., Ltd.Hubei Healthcare Protective Products Co., Ltd.

   

   

   

   

 • R & D

  Op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, communiceren wij actief met onze klanten. Verbeter en verbeter het product.

   

  In het verleden de 1. 2012 jaar, volgens koppel van de Zuidamerikaanse markt terug, verbeterden wij de kleding van de patiënt van anorectal verrichting, die niet alleen de privacy van patiënten in gebruik hield, maar ook verminderden de pijn van patiënten toen zij weg droegen. Het is goed - ontvangen door de overheidsklanten geweest.

   

  2. In de 2014 jaar, begonnen wij tandbeschermingsproducten in de Verenigde Staten te ontwikkelen. Een masker dat comfortabeler zijn en het vertroebelen het effect zijn beter voor tandartsen om tandchirurgie uit te voeren. Het heeft significante verbeteringen in antimisteffect en lens r.i. gemaakt. De tandartsen niet voelen duizelig wanneer zij het lange tijd dragen. Deze technologie is voor nationaal octrooi van toepassing geweest.

  In het verleden

   

  3. 2015 jaar, op de beschikbare beschermende kledingsproducten, hebben wij de achterstoffen voor de behoeften van de midden en high-end klanten verbeterd, omdat de mensen dergelijke beschermende kledingsbehoefte dragen om heel wat tijd in openluchtverontreinigingsplaatsen te besteden, en de mensen die en zweet heet zullen voelen wanneer zij meer zenuwen op de rug hebben. Zo gebruiken wij de achtermaterialen met in te ademen en zachte beschermende materialen. Het comfort wordt zeer verhoogd.

   

  4. 2016-2017 jaar, voerden wij een uitwisselingsactiviteit voor het Ziekenhuis van de kinderen in de Verenigde Staten uit. Wij kozen materialen en grootte voor de verrichting en de behandeling van kinderen, en maakten beschermende producten voor kinderen, kinderen en adolescenten.

   

  5. Momenteel, hebben wij testverslag over de grondstoffen uitgebracht die in elke partij worden gebruikt. Om de veiligheid van het product, welkome klanten te verzekeren om toegang te vragen.

   

   

   

   

  Hubei Healthcare Protective Products Co., Ltd.Hubei Healthcare Protective Products Co., Ltd.

  Hubei Healthcare Protective Products Co., Ltd.

Contactgegevens
Hubei Healthcare Protective Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Monica

Tel.: 86--13098849825

Fax: 86-27-82770760

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

PM 2,5 Gezichtsmasker

5 vouw Geactiveerde Koolstof PM 2,5 het Masker van de de Verontreinigingsfilter van het Gezichtsmasker met EarLoop

Kleurrijk Beschikbaar Anti-vervuilings Masker P.m. 2,5, ENGELS 149 In te ademen Mondademhalingsapparaat

Wegwerpproduct die de Filtermasker van P.m. 2,5/Ademhalingsapparaatmasker voor Verontreinigingsniosh Certificatie vouwen

Beschikbare Koolstoffilter PM 2,5 het Antistof Anti-vervuilings Vrije Steekproef van het Gezichtsmasker

wegwerp gezichtsmasker

3 Masker van het vouwn95 het Beschikbare Gezicht/de Beschikbare Corpusculaire Vorm van het Ademhalingsapparaattweekleppige schelpdier

Beschikbare Steriele Chirurgische Maskers, het Medische Gebruik van het Gezichtsmasker voor Mondbescherming

4 vouw 3 het Gezichtsmasker van de Vouw Vouwbaar Beschikbaar Veiligheid met de Vorm van de het Ademhalingsapparaateend van de Baarddekking

Van het het Gezichtsmasker FFP1 FFP2 FFP3 van het stofbewijs de Beschikbare Vorm van de de Rang 3D Kop met Ademhalingsapparaat

beschikbare beschermende toga's

De waterdichte Beschikbare Beschermende Toga's van SBPP+PE, Chirurgische Steriele de Toga'snorm van SMS

De eenvoudige Beschikbare Beschermende Toga's snakken de Isolatietoga's van het Koker anti-Bloed met Thumbhole

Steriele Beschikbare Beschermende Toga's Niet-geweven Toga's met Gebreid Manchet Medisch Blauw

De elastische Toga van de het Ziekenhuisisolatie van Manchet niet Geweven Beschikbare Beschermende Toga's Voor éénmalig gebruik

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit beschikbare beschermende toga's Leverancier. Copyright © 2018 - 2019 disposableprotectivegowns.com. All Rights Reserved.